Розділ Події

Відбулись урочистості присвячені Дню захисників і захисниць України

Автор 13 жовтня 2021, 14:29

13 жовтня на площі Т.Шевченка відбулись урочисті заходи, присвячені Дню захисників і захисниць України, за участю представників органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, освітян, молоді, військовослужбовців та мешканців громади. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Звертаючись до учасників заходу міський голова Віталій Бузиль зауважив, що сила, відданість та мужність для наших захисників не просто слова, а загартований характер. Також висловив подяку та шану за готовність ціною власного життя захищати незалежність, територіальну цілісність та суверенітет України.

За сумлінне та професійне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, професійну компетентність та з нагоди Дня Захисника України міський голова Віталій Бузиль вручив Почесні грамоти Шепетівської міської ради та цінні подарунки представникам військових частин міста.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв загиблих в АТО та ООС, всіх захисників, які полягли в боях за Батьківщину та подякували воїнам, які зараз захищають Україну на сході.

Також на центральній площі міста пройшло урочисте складання обітниці ліцеїстами І курсу Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ-ступенів ім. Н.Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою», що стало окрасою свята.

Фотозвіт із урочистостей

Останнє редагування 13 жовтня 2021, 15:04

Відео

0
репостів
0
репостів