Шетівчанин здобув нагороду Всеукраїнського біологічного форуму "Дотик природи"

Автор 13 грудня 2021, 14:22

Протягом вересня - листопада в Національному еколого-натуралістичному центру учнівської молоді МОН України за підтримки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» проводився Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи - 2021».

Учасниками заходу стали учні закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти, студенти закладів вищої освіти з 18 регіонів України.

Конкурс проводився в два етапи, у відбірковому етапі були надіслані тези науково-дослідницького проєкту, а у фінальний етап постерний відеозахист проєкту.

20211027 144832

За підсумками роботи журі дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нагороджений Ковальчук Олександр, вихованець гуртка «Декоративне птахівництво» Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді за ІІ місце в секції «Зоологія» з дослідницьким проєктом «Дослідження життєвого циклу та факторів середовища, що впливають на поведінку папуг виду корела (nymphicus hollandicus) в умовах куточка живої природи».

IMG f8183ffccc0582676ca166de5e4264cc V

Керівник проєкту Ковальчук Альона Олександрівна, керівник гуртка «Декоративне птахівництво», відзначена подякою НЕНЦ за високий рівень підготовки фіналіста Форумую

Вітаємо Олександра з перемогою та бажаємо успіхів в дослідництві й нових перемог.

Шепетівський ЦЕНТУМ 

0
репостів
0
репостів