Майже сотня дітлахів Шепетівщини оздоровились у дитячих таборах

Автор 01 вересня 2021, 15:45

Після вимушеної однорічної перерви літнє оздоровлення дітей Шепетівської громади 2021 відбулося! Неймовірні літні враження отримали діти, що потребують особливої опіки та піклування.

За кошти місцевого бюджету 30 дітей відпочили в дитячому таборі оздоровлення і відпочинку (ДЗОВ) "Прибережний" Херсонської області. За кошти обласного бюджету 26 дітей отримали можливість побувати в ДЗОВ «АІСТ» Херсонської області та «Еколенд» Кам’янець Подільського району.

За фінансування державного бюджету були закуплені путівки для діток Шепетівської громади в табори «Артек»(Київська обл.) — 11 чол.; «Молода гвардія»( Одеса) -7 чол.; «Артек»( Трускавець) — 3 дитини, «Артек» ( Хирів Львівської обл.) — 3 дитини.

За путівками Міністерства охорони здоров’я в санаторіях оздоровилися 20 дітей.

Відпочинок в дитячих оздоровчих таборах — це гарні самопочуття і веселі спогади з сумними нотками через розставання з новими друзями. Літо 2021 минуло, але «Артек» і «Молода гвардія» приймають дітей пільгових категорій протягом року, для цього батькам, або особам, які їх заміщують, потрібно звернутися з заявою у відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради. Також цілий рік триває оздоровлення в санаторіях.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів