У Шепетівській гімназії №5 відкрили кімнати психологічного розвантаження

Автор 01 червня 2021, 09:53

Сучасне суспільство усвідомлює важливість створення рівних можливостей для всіх категорій дітей в Україні. Жоден з них не має відчувати себе іншим – це головне завдання інклюзії. 

Вчора атмосферу свята Останнього дзвоника у закладі доповнила довгоочікувана подія - відкриття кімнат психологічного розвантаження.

"Наші особливі дітки матимуть змогу відпочити, погратися та поспілкуватися у комфортних, спеціально створених умовах. Даний проект був реалізований за підтримки народного депутата Олександра Гереги, депутата обласної ради Світлани Павлишиної, заступниці міського голови Галини Безкоровайної, начальника управління освіти Людмили Тихончук, депутатів міської ради та підприємців: Олександра Піголя, Галини Веселкової, Віктора Фещина, Наталії Завістовської, Миколи Дячука, Ігоря Юркова, Наталії Маліновської, Олега Більчука, Дмитра Яремчука. Саме вони сьогодні завітали у заклад на відкриття. На облаштування кімнат було витрачено більше 100 тис. грн.." - зазначили на офіційному сайті гімназії.

Відтепер учні з особливими освітніми потребами матимуть змогу відпочити, погратися та поспілкуватися у комфортних, спеціально створених умовах. 

Гості ознайомилися з матеріалами та облаштуванням кімнат, переглянули виставку учнівських робіт та були надзвичайно вражені творчістю дітей та акторською грою під час вистави «Веселі жабенята».

За матеріалами Шепетівської гімназії №5 та Шепетівської міської ради

Останнє редагування 01 червня 2021, 10:15
0
репостів
0
репостів