Освітні заклади Шепетівки поки що не закриватимуть на карантин

Автор 28 лютого 2021, 17:13

Згідно з вчорашнім рішенням ТЕБ та НС, сьогодні було підготовлено звіт щодо стану справ із захворюваності на Covid-19 в освітніх закладах Шепетівки на 16:00 сьогодні. Про деталі розповів на своїй сторінці міський голова Віталій Бузиль.

В цілому у двох школах міста маємо по 1 випаду захворювання. Одна школа перебуває на зміщених канікулах. Ще у двох школах міста 26 та 30 осіб перебувають на самоізоляції. У двох навчальних закладах хворіють відповідно 2 і 3 педагогічних працівники.

Кожен директор ретельно відстежує ситуацію у своєму навчальному закладі. Під час навчального процесу у п'ятницю у школах міста були відсутні 13% від загальної кількості учнів, що не порушує сезонної динаміки.

Проаналізували дані, щоб мати відповідь на питання чи йдуть завтра діти до школи. Рекомендацій до припинення навчального процесу, зміни форми на дистанційну чи позапланового перенесення канікул в усіх навчальних закладах міста станом на сьогодні не отримав. Моніторинг ситуації у кожній школі буде здійснюватись щоденно - у разі змін будуть реалізовані негайні кроки.

Останнє редагування 28 лютого 2021, 17:30
0
репостів
0
репостів