Розділ Події

У Шепетівці відбулось екстрене засідання комісії ТЕБ та НС

Автор 27 лютого 2021, 16:04

Сьогодні вранці у Шепетівці відбулось екстрене засідання комісії ТЕБ та НС в режимі онлайн щодо епідеміологічної ситуації у місті. На засіданні напрацьовували й зафіксували протоколом кроки, які будуть виконувати у разі погіршення ситуації.

Наразі завантаження ліжкомісць для лікування коронавірусної інфекції у Шепетівській багатопрофільній лікарні - 49%. Сьогодні додалось 13 осіб (5 підтверджених та 8 з підозрою). 

Заступниця міського голови Галина Безкоровайна та начальник управління освіти Людмила Тихончук отримали завдання сьогодні і завтра здійснити моніторинг ситуації у позашкільних та освітніх навчальних закладах. Завтра до 16:00 вони мають підготувати рекомендації щодо організації навчального процесу. Комісія ж ТЕБ та НС сьогодні рекомендувала, у разі погіршення ситуації, розглянути можливість перенесення весняних канікул.

Ще вчора було проведено ряд телефонних дзвінків із керівництвом області щодо ситуації у місті та алгоритмів реагування на ситуацію. У разі стрімкого погіршення стану справ - ми готові вдатися до жорстких та кардинальних рішень!

Відділу поліції комісія ТЕБ та НС доручила посилити контроль за дотриманням карантинних норм у громадських місцях, закладах харчування та ринках, щоб вихідні не створили нам додаткових прецедентів.

Також міський голова Віталій Бузиль на своїй сторінці висловив позицію щодо повного локдауну у Шепетівці:

Функціонування місцевого підприємництва своїми податками тримає на плаву галузі медицини, освіти, комунальної сфери. Повне "закриття" міста (навіть на тиждень) матиме свої наслідки. Тому тут маємо консолідувати зусилля влади, установ та організацій і кожного окремого містянина із недопущення ситуації до точки неповернення.

0
репостів
0
репостів