Шепетівський НВК№1 виграв у спорт-челенджі 35 000 грн

Автор 14 січня 2021, 14:37

Ми вже раніше помідомляли, що Шепетівський НВК№1 брав участь у спорт-челенджі "Healthy schools". І ось під новорічні свята школа отримала приємний подарунок.

Ще 24 грудня 2020 року відбувся онлайн-фінал Спорт Челенджу. До відео-конференції приєдналися 30 фіналістів, аби нарешті познайомитись один з одним та поділитись своїм досвідом участі у програмі.

Учасники розповідали про свої головні досягнення та позитивні зміни, що відбулися у їх шкільний спільноті за ці півтора місяці. Крім цього, вони демонстрували свої фінальні відео та обговорювали  плани щодо подальшого впровадження здорового способу життя у своїх школах та за їх межами.

Організатори подякували учасникам за активність:

Любі фіналісти, дякуємо вам за цю неймовірно теплу та святкову зустріч! Ми та наші партнери Mondelez International були дійсно вражені вашими чудовими результатами, яких вам вдалось досягти за такий короткий проміжок часу! Ми пишаємось тим, що наші учасники – це настільки ідейні та мотивовані люди, які вже змінюють українську освіту на краще та надихають інших!

Наприкінці фіналу було проведено голосування та обрано школу, яка отримала приз глядацьких симпатій! Отож повний список переможців виглядає так:

  • 1 місце – Шепетівський НВК №1! Наші абсолютні рекордсмени за кількістю балів, учасники із неймовірно драйвовими активностями та супер-активним учнівським самоврядуванням!
  • 2 місце – Шосткинська спеціалізована школа №13! Учасники, що кожного тижня вражали нас нереальною кількістю активностей за своїми крутими ідеями, а також величезною енергійністю усього педагогічного складу!
  • 3 місце – Бериславський опорний заклад! Справжні генератори креативних ідей, та дійсно натхненна спортом спільнота!
  • Приз сільської школи – КЗ Березівської сільської ради “Первомайський НВК”! Ці учасники наполегливо йшли до перемоги із самого початку існування програми, та вибороли її завдяки своїй активності, вмотивованості та значним досягненням!
  • Приз глядацьких симпатій – Харківська ЗОШ №28! Школа, що підкорила серця наших фіналістів своїм оригінальним підходом до завдань, веселими танцювальними заходами та величезною працелюбністю!

Таким чином Шепетівський навчально-виховний комплекс № 1 у складі: "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського" виграв грант у розмірі 35 000 грн на закупівлю обладнання для STEM лабораторії.

Нагадаємо, «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів» – унікальна трирічна соціальна програма, яка реалізується Центром «Розвиток КСВ» та Mondelēz International Foundation.

Програма має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я. Для цього протягом наступних трьох років буде залучено більше ніж 17 500 дітей у понад 500 школах по всій Україні.

0
репостів
0
репостів