Сучасним дітям – сучасні умови навчання

Автор 04 жовтня 2020, 13:15
Сучасним дітям – сучасні умови навчання на правах реклами

Інноваційні можливості навчання – у кожну школу. У Шепетівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з’явився новий комп’ютерний клас. Відтепер і початкова школа має 10 повноцінно облаштованих робочих місць для якісного навчання учнів.

- Довгий час, незалежно від температури за вікном, діти пішки ходили у головне приміщення школи для занять з інформатики. Навчальний заклад не вміщає усіх учнів, тому частково початкова школа знаходиться тут у дитячому садочку, - розповідає Наталя Собчук, директорка ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів.

В межах проєкту «Infokids», який реалізовується за підтримки партії «За конкретні справи», окрім 10 сучасних комп’ютерів, у школі також встановили ростові меблі, що відповідають віку дітей.

2020 10 04 11 08 19

- Забезпечивши якісну сучасну освіту дітям та комфортні умови навчання сьогодні, ми зможемо розвивати прогресивні галузі завтра. Створювати нові робочі місця, щоб у майбутньому вони змогли реалізувати себе тут у рідному місті, а не виїжджати у пошуках чогось кращого, - наголошує Світлана Павлишина, кандидатка на посаду міського голови.

Це вже третій розвитковий проєкт, який школа реалізовує у співпраці з командою партії «За конкретні справи». Ще однією новацією стало встановлення зручних вуличних диванчиків в межах проєкту «Open air». Це дозволяє проводити уроки, динамічні руханки та позакласні заходи на свіжому повітрі у теплу пору року, що є важливим у період пандемії. «Науковий хаб» - ще одна задумка, що передбачає створення сприятливого простору у коридорах навчального закладу, де буде розроблено відповідний дизайн ,а інформація про складні хімічні елементи та процеси буде подана в оригінальний спосіб.

456456456

- Ми  розуміємо, що зараз у коридорі школи не побачиш дитину з підручником, швидше – з ґаджетом. Ми сприймаємо це не як перешкоду, а як можливість, тому й використовуємо інноваційні підходи у поданні інформації учням. Цю думки розділяє й команда «Конкретних справ». Вони системно й відповідно до сучасних тенденцій розвивають важливі соціальні напрямки в межах України та Хмельниччини зокрема. Хочу, щоб наші діти зростали й навчалися у зручних умовах. Маючи конкретні результати співпраці, планую докласти максимум зусиль для продовження ефективної роботи на благо міста разом із партією «За конкретні справи», - резюмує Наталя Собчук.

Останнє редагування 06 жовтня 2020, 11:32
0
репостів
0
репостів