Cемінар-практикум координаторів учнівського самоврядування

Автор Н.М.Щур 16 квітня 2013, 16:06

11 квітня 2013 р. в рамках проведення обласного семінару-практикуму координаторів учнівського самоврядування на базі НВК №3 відбулась презентація дитячо-юнацького об’єднання «Козацька республіка».

До уваги гостей була представлена візитка закладу. У класі українознавства учні Власенко Олена та Васик Олександр  презентували  структуру самоврядування шкільної «Козацької республіки». Аліна Полонєєва провела екскурсію алеєю гетьманів українського козацтва, Денис Бруцький  презентував навчальний кабінет та каскад досягнень військового ліцею. Шкільна команда «Козаки Поділля» проводили заняття у тренажерній залі. Президент школи Анна Сенюк ознайомила присутніх з історією школи у новоствореному шкільному музеї.

Цікавим моментом зустрічі було зібрання малої Козацької ради, яке очолив кошовий Олександр Васик. До учнівського самоврядування малої Козацької ради увійшли джури та лелі класів «Юних козачат» (6-Б, 7-В, 8-Б) та «Юних козаків» (9-В, 11 кл.). Зібрання було присвячене аналізу виконання шкільної програми «Молода Січ». За круглим столом учасниками семінару було відзначено високий рівень організації учнів та проведення засідання учнівського самоврядування.

По завершенню практичного модулю семінару всіх присутніх радо зустріли в стилізованій козацькій «Гостинній хаті».

Дякуємо за спонсорську допомогу та підтримку заходу начальнику відділу сім’ї та молоді Н.В.Стасюк, директору клубу залізничників В.В.Свінцицькому, отаману Шепетівського козацького осередку В.І.Приходько, методисту міськуо Т.П.Сокальській, колективам шкіл міста, а також учням, педагогам, батькам Шепетівського НВК №3.

Останнє редагування 16 квітня 2013, 16:53
0
репостів
0
репостів