Будівництво школи у Корчику близьке до завершення

Автор 02 серпня 2020, 11:27

30 липня голова районної державної адміністрації Юрій Басюк та заступник голови адміністрації Віталій Бузиль здійснили робочу поїздку у село Корчик, де оглянули будівництво школи. 

З ходом завершення робіт у приміщенні школи й монтажем електромереж та обладнання ознайомив виконроб ТОВ «Форвард-Плюс», яке виконує будівельні роботи, Леонід Флорак.

Зараз основні сили будівельників, а це понад двадцять працівників, задіяні на перекритті будівлі спортзалу. В цокольному приміщенні школи будівельні роботи практично завершені, залишилось влаштувати плитку. Сходові клітини між поверхами в головному корпусі школи уже облицьовані плиткою. В навчальних аудиторіях проводиться підготовка до встановлення шкільних меблів. Територію навколо школи укладено бруківкою та встановлюється паркан.

Зазначимо, що загальна кошторисна вартість об’єкта становить 53,6 млн.грн. Починаючи з 2018 року будівництво фінансується за рахунок співфінансування з ДФРР та місцевого бюджету. Зокрема, у 2018 році з ДФРР надійшло 10 млн. грн., в 2019 – 12, 4 млн.грн.

В поточному році на завершення будівництва нової школи в Корчику з державного бюджету виділено понад 15 мільйонів гривень, з обласного бюджету - 1, 4 млн грн, районного і сільського бюджетів - 300 тисяч гривень.

Згідно плану нова школа, яку чекають в Корчику не одне десятиліття, вже першого вересня має відкрити учням свої двері.

0
репостів
0
репостів