Учень шепетівської гімназії склав ЗНО на найвищий бал

Автор 17 липня 2020, 12:46

Максимально можливі 200 балів - саме такий результат зовнішнього незалежного оцінювання з фізики в учня шепетівської школи-гімназії Олександра Танасієнка

"Вітаємо випускника 11 класу Шепетівської школи-гімназії Танасієнка Олександра та його наставника вчителя фізики Омелянчука Сергія Васильовича з досягненням високих результатів – 200 балів на ЗНО з фізики.Бажаємо подальших перемог та здійснення всіх планів. Ми пишаємося вами", - йдеться у дописі на сторінці гімназії у Фейсбук. 

17 липня Ук­ра­їнсь­кий цен­тр оці­ню­ван­ня якос­ті ос­ві­ти оголосив ре­зуль­та­ти зов­нішнього оці­ню­ван­ня з фі­зи­ки, яке від­бу­ло­ся 2 лип­ня. Тест з фізики містив 38 завдань, за правильне виконання яких учасник мав можливість отримати 64 тестових бали.

В основу визначення рейтингу кожного абітурієнта покладені його результати, обраховані на основі загальної суми тестових балів. Результати тестування будуть вказані в інформаційних картках до сертифікатів ЗНО, що кожен учасник зможе роздрукувати з власної інформаційної сторінки.

Усі учасники, які подолали визначений експертами бар’єр, отримали рейтингову оцінку, що визначена за шкалою від 100 до 200 балів. Отриманий результат тестування учасники ЗНО зможуть використовувати під час вступної кампанії до закладів вищої освіти. 

Останнє редагування 17 липня 2020, 13:45
0
репостів
0
репостів