Дошкільні навчальні заклади обстежено щодо готовності до відкриття в період карантину

Автор 04 червня 2020, 18:50

Сьогодні, 4 червня, робоча група під головуванням заступниці міського голови Наталії Стасюк обстежила дитячі садочки щодо можливості їх відкриття та належного функціонування в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції.

У кожному закладі перевірено наявність дезінфікуючих засобів, умов проведення температурного скринінгу, місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками, забезпечення дотримання дистанції між дітьми під час харчування та сну, відсутність килимів та м’яких іграшок, тощо.

За результатами обстеження робочою групою складено акти перевірки закладів дошкільної освіти в місті щодо спроможності закладів забезпечити належне виконання постанови №25 від 21 травня 2020 року Головного державного санітарного лікаря України.

Робочою групою встановлено, що персонал дошкільних навчальних закладів  підготовлений, матеріально-технічне забезпечення достатнє для відновлення роботи в умовах карантину, тому робоча група рекомендує міській комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняти рішення щодо відновлення роботи закладів дошкільної освіти в умовах карантину з 9 червня 2020 року.

Про рішення комісії буде повідомлено додатково.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів