Педагоги Шепетівки підкорили професійний конкурс «Учитель року - 2020»

Автор 14 лютого 2020, 19:28

Завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2020», який покликаний виявити учителів-новаторів, здатних випереджати час і закладати нові моделі мислення. Кращі з кращих освітян Хмельниччини упродовж кількох днів захищали свої проєкти, виконували тестові завдання з фаху та методики викладання навчальних предметів, проводили майстер-класи, представляли власний досвід, демонстрували практичні навички.

Конкурс об’єднав справді творчих, відкритих до нових знань, готових ділитися своїми знаннями педагогів, які дарують дітям не лише знання, а й надихають, зацікавлюють та мотивують до інтелектуального й духовного зростання в умовах Нової української школи.

У конкурсних випробуваннях брали участь педагоги міста: Цимбал Інна Олександрівна, учитель початкових класів НВК№1, Дитина Роман Ігорович, учитель хімії НВК№1, Гурська Оксана Борисівна, учитель образотворчого мистецтва ЗОШ№4, Мороз Людмила Андріївна. учитель історії СШ-інтернату.

Цимбал Інна Олександрівна - інтелігентна, освічена, толерантна, ерудована особистість. Має почуття стилю, смаку, міри.  ЇЇ серце завжди відкрите для дітей. Творчий педагог постійно використовує сучасні підходи у компетентнісному полі Нової української школи, обираючи оптимальні форми, методи, засоби навчання для організації освітнього процесу на уроці. Запорукою успіху  в конкурсі є креативність, сумлінне ставлення до роботи, ініціативність та наполегливість педагога. На всіх етапах конкурсу вона довела свою фахову майстерність. Як результат плідної праці - І місце в обласному етапі конкурсу «Учитель року - 2020» у номінації «Початкова освіта» і важлива місія участі в подальших випробуваннях на Всеукраїнському етапі конкурсу як переможця та кращої з кращих педагогів початкових класів Хмельниччини.  Щиро вітаємо Інну Олександрівну, розділяємо її радість перемоги та бажаємо натхнення, оптимізму та нових творчих злетів і подальших перемог.

Гурська Оксана Борисівна -   талановита, креативна, мобільна  особистість, сучасний педагог, який формує  в школярів ціннісні орієнтири, їхнє ставлення до життя і різних його виявів, працює над розвитком в учнів компетентностей, завдяки яким вони зможуть у майбутньому не лише самореалізуватися, брати активну участь у житті суспільства, а й з успіхом функціонувати на ринку праці, який постійно змінюється. Завжди намагається знайти індивідуальний підхід до учня, оскільки кожна дитина має свій неперевершений та дивовижний талант від природи,  і її завдання  - допомогти розкритись їх здібностям. На високому професіональному рівні пройшла всі конкурсні випробування  і за результатами обласного етапу конкуру нагороджена Дипломом ІІ ступеня. 

Дитина Роман Ігорович – молодий креативний педагог, який обрав свою професійну дорогу за покликом серця, поєднує в собі молодість і мудрість, доброту і суворість, енергію  та завзяття. Постійно розширює власний кругозір, впроваджує  нові методи викладання,  досконало  володіє технічними засобами та сучасними освітніми технологіями. Як справжній педагог  повсякчас саморозвивається. За підсумками обласного етапу конкурсу отримав Диплом відбіркового туру.

Мороз Людмила Андріївна –  справжній педагог, проявляє максимальну делікатність у відносинах з дітьми,  уважна до того, що їм подобається, підбирає  особливий ключик до кожного. Коректна,  володіє такими якостями як  інтелігентність,  мобільність, ерудованість та стресовитривалість. Завжди використовує у викладанні  цікаві, інтерактивні методи, прийоми та сучасні технічні засоби навчання. Вдало підбирає відповідний матеріал, який забезпечує зацікавленість  предметом, необхідність оволодіння додатковими знаннями та головне -  легко та якісно доносить  їх до учнів. Відкриває перед дітьми двері у світ знань, впливає на формування їх життєвої позиції та пріоритетів, закладає ґрунтовні основи їх майбутнього.

Педагог гідно пройшла перший тур конкурсу, отримавши сертифікат. Щиро вітаємо усіх педагогів – конкурсантів! Хай робота дарує вам позитивні емоції та добрий настрій, натхнення і шану.

Тепер на переможців у квітні чекають фінальні випробування на всеукраїнському рівні, що пройдуть у Львові, Рівному, Дніпрі, Чернівцях і Білій Церкві.

За матеріалами Управління освіти Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів