Шепетівські рятувальники розповіли учням про можливості вступу у навчальні заклади ДСНС України

Автор 03 грудня 2019, 16:30

3 грудня працівники 21 Державної пожежно-рятувальної частини відвідали кілька загальноосвітніх закладів міста Шепетівка, аби зустрітись з майбутніми випускниками — учнями 10-11-х класів.

Під час зустрічей рятувальники знайомили учнівську молодь із основними аспектами своєї роботи, а також розповіли, до яких вищих навчальних закладів системи ДСНС слід вступати, аби стати рятувальником, та що для цього потрібноНадзвичайники закликали молодь присвятити своє життя рятувальній справі, що означає в будь-яких екстремальних ситуаціях приходити на допомогу першими, вміти викликати у населення довіру та відчуття захищеності від небезпеки, а також стабільності у завтрашньому дні.

Дехто із присутніх виявив бажання пов’язати своє майбутнє із нелегкою, проте гідною професією. Юнаки цікавились інформацією щодо умов вступу до вищих навчальних закладів ДСНС України та можливостей щодо подальшого працевлаштування. А рятувальники, своєю чергою, побажали майбутнім випускникам не помилитися із вибором професії та успішної здачі ЗНО.

Шепетівський районний сектор
ГУ ДСНС у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів