Учні школи-гімназії перейнялись глобальним потеплінням на планеті

Автор 23 вересня 2019, 15:39

В рамках діяльності з протидії зміні клімату учні школи-гімназії, разом із вчителем географії долучилися до акції "Боротьба зі зміною клімату заради миру".

Глобальна зміна клімату - одна з найгостріших екологічних проблем, які стоять перед людством. Підняття рівня світового океану, танення льдовиків, зникнення цілих екосистем - все це відбувається через людську діяльність. Враховуючи пряму та опосередковану загрози від зміни клімату, Європейський Союз запускає у 2019 році нову регіональну ініціативу EU4Climate, яка спрямована на підтримку шести країн Східного партнерства (Вірменії, Азербайджану, Білорусії, Грузії, Республіки Молдова та України) у створенні та впровадженні кліматичних політик, які базуватимуться на зобов'язаннях країн відповідно до Паризької кліматичної угоди, угодах про асоціацію та партнерство з ЄС, політичної ініціативи Східного партнерства "20 ключових завдань на період до 2020 року" (зокрема, результатах 15 та 16, які стосуються кліматичних змін) та Порядку денного ООН у сфері сталого розвитку до 2030 року (зокрема, цілі сталого розвитку 13 "Боротьба зі зміною клімату").

Тому учні школи долучились до виготовлення агітаційних плакатів, на яких закликали звернути увагу до проблеми глобального потепління на нашій планеті.

Шепетівська школа-гімназія

0
репостів
0
репостів