Фестиваль "Гармонія руху"

Автор 26 листопада 2012, 16:59
З 19 по 23 листопада 2012 р. в ДНЗ м.Шепетівки проводився фестиваль «Гармонія руху» за участю вихованців дошкільних навчальних закладів. Програмою фестивалю були охоплені дошкільники різних вікових категорій. В усіх ДНЗ розроблені програми фестивалю, відповідно до яких руховий режим дітей упродовж фестивального тижня реалізовувався через різні форми їх рухової діяльності : фізкультурні та музичні заняття , ранкову гімнастику , рухливі ігри та фізичні вправи на прогулянці, фізкультхвилинки, гімнастику пробудження після денного сну, прогулянки-подорожі, самостійну рухову діяльність.
Під час організації рухової діяльності дітей активно застосовувались елементи ігрогімнастики, ігропластики, ігрового самомасажу, пальчикові та музично-рухливі ігри, ігри–релаксації.
З метою розвитку у дошкільнят відчуття ритму і рухових здібностей , узгодження рухів з музичним супроводом проведено музичні шоу «Танцюють всі!», «Крок до зірок», «Сонячні промінчики», «Грація та пластика», осінні розваги, фізкультурно-оздоровчі свята «Про здоров'я дбаємо і дужими зростаємо»,«Веселі старти», «Подорож у країну Здоров'я», «Шкіряний м’яч».
У рамках фестивалю були проведені виставки посібників з фізичного виховання, конкурси малюнків на асфальті , виставки літератури для дітей та дорослих. В ДНЗ №1 «Перлинка» для педагогів міста проведено експрес-курси «Валеологічні вимоги до організації навчально-виховного процесу відповідно до вимог Базової програми «Я у Світі».
0
репостів
0
репостів