До початку нового року музейники організували школярам квести

Автор 04 вересня 2019, 16:22

На початку нового навчального року музей Миколи Островського зустрів учнів шкіл міста першими музейними уроками та квестами. До закладу в цей осінній день завітали учні 5-7-х класів НВК №3, яким було проведено урок «З Україною в серці».

Вшанувавши хвилиною мовчання пам'ять героїв, що загинули за волю України, учні ознайомилися з віхами багатовікової історії нашої держави та взяли участь у віртуальній подорожі «Шлях до незалежності».

Учні 8-А класу ЗОШ №1 взяли участь у квесті по експозиції музею М.Островського, де мали змогу потренувати свою увагу та краще ознайомитись із музейними експонатами. Для учнів молодшої ланки (4-х класів ЗОШ №1) було проведено урок-квест «Дерева України», який проходив у парку поблизу музею і де учні мали змогу послухати інформацію про дерева нашого краю, ознайомитись з ними, порозгадувати ребуси, загадки, кросворди.

Після виконання всіх завдань учні посмакували свіжою малиною. Учні 8-Б класу ЗОШ №1 знайомились з музейними експонатами у рамках «Археологічної майстерні», історичними процесами та зміною матеріальної культури нашого народу.

Насичений день, сповнений новими знаннями та відкриттями, у цьому навчальному році відкрив свої двері для школярів!

Обласний літературно-меморіальний музей Миколи Островського

0
репостів
0
репостів