Юні шепетівські природознавці привезли п'ять нагород із всеукраїнського конкурсу

Автор 29 травня 2019, 00:25

У Києві в Національному еколого-натуралістичному центрі завершився фінальний (очний) етап Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник». Шепетівські школярі подали на конкурс 8 робіт. Це учні НВК №1, НВК №3, ЦЕНТУМ (ЗОШ №8).

Юні дослідники презентували свої роботи у 5 категоріях: «Рослинний світ», «Тваринний світ», «Я і природа», «Охорона здоров’я», «Народознавство і краєзнавство». Перші  дослідження наших самих маленьких науковців отримали схвальну оцінку високоповажного журі. П'ять перемог додано до скарбнички досягнень. Вітаємо учнів-фіналістів:

І місце Матвійчук Софію, ученицю 4-Б класу НВК №3, педагогічний керівник Ліскова Л.А.

            Касянчук Тетяна, учениця 4-А класу НВК №1, педагогічний керівник Вітковська С.Р.

ІІ місце Ярему Івана, учня 4-В класу НВК №3, педагогічний керівник Караван А.М.

ІІІ місце Косюк Яну, ученицю 4-Б класу НВК №3, педагогічний керівник Ліскова Л.А.

              Ковальчук Вероніку, вихованку ЦЕНТУМу, педагогічний керівник Ковальчук А.О.

та номінантів Сім`ян Діану і Ящука Олександра, учнів 3-А класу НВК №3, педагогічний керівник Пруська Н.С. та Левітську Уляну, ученицю 4-Б класу, педагогічний керівник Ліскова Л.А.

Окрім напруженої роботи під час конкурсу, учні та їх вчителі отримали багато позитивних нових вражень, адже співробітниками НЕНЦ для них були організовані тренінги, акції, екскурсії по експозиціям центру. Вітаємо з блискучим виступом наших конкурсантів.  Дякуємо педагогічним керівникам, учням та їх батькам.

Управління освіти Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів