Шепетівка вже почала відзначати 400 років надання Магдебурзького права

Автор 28 травня 2019, 15:10

27 травня у міському будинку культури в рамках відзначення 400-річчя надання Шепетівці Магдебурзького права відбувся тематичний захід, який провели працівники бібліотек міста, міського будинку культури, дитячої художньої школи. Iсторичну годину відвідали учні шепетівських шкіл.

На початку зустрічі бажаючі мали змогу ознайомитися з роботами учнів дитячої художньої школи на тему Магдебурзького права. Присутнім розповіли про основні віхи історії Шепетівки та основні етапи її становлення.

Школярі заслухали доповідь про структуру управління містом в період входження Шепетівки до Речі Посполитої, Російської імперії, Радянського союзу та Незалежної України.

Наприкінці заходу учасникам були представленні короткі відомості про видатних особистостей, які народилися в Шепетівці та були пов’язані з її історією. 

Слід нагадати, що відповідно до рішення Шепетівської міської ради від 28 березня 2019 року «Про встановлення дати відзначення Дня міста» з цього року святкові заходи будуть  проводитись у другу неділю червня, як загальноміське свято. Тобто цього року День міста буде святкуватися 9 червня.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради 

0
репостів
0
репостів