Ліцеїстів ознайомили з роботою Шепетівської міської ради

Автор 17 травня 2019, 16:32

Сьогодні учні Шепетівського  навчально-виховного комплексу №1 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М.Дзявульського», які поглиблено вивчають правознавство разом із вчителем правознавства та історії Тетяною Турлук відвідали сесійну залу Шепетівської міської ради.

Візит старшокласників, які обрали правовий профіль навчання було проведено в рамках навчальної юридичної практики, у ході якої діти знайомляться із роботою державних органів.

З гостями спілкувався секретар міської ради Микола Кикоть та заступник міського голови Наталія Стасюк.

Посадовці ознайомили молодь з роботою міської ради. Наталія Стасюк розповіла, як відбувається розгляд питань міською радою та проходить процедура голосування за допомогою електронної системи голосування ВІЧЕ та як це відбувалося до її встановлення.

Учням розповіли, як обираються заступники міського голови. Також присутні обговорили рішення міської ради, які безпосередньо впливають на освітній процес, заняття спортом та відрядження на олімпіади і змагання учнів.

Далі учасники заходу перейшли до практичної частини . Учні спробували себе у ролі депутатів, вносили свої пропозиції та правки до питання та вчилися голосувати за допомогою електронної системи голосування.

0
репостів
0
репостів