У школі-інтернат цьогоріч встановлять автономне опалення

Автор 28 лютого 2019, 14:35

27 лютого виконавчий комітет Шепетівської міської ради було скликано на позачергове засідання, яке провів міський голова Михайло Полодюк. На зібранні розглянули 8 питань порядку денного.

Першим члени виконавчого комітету прийняли рішення про затвердження переліку об’єктів та заходів, які фінансуються у 2019 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Відповідно до цього рішення у 2019 році буде профінансовано будівництво модульної котельні для Шепетівської спеціалізованої школи-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів (проспект Миру, 27).

Наступним рішенням  було підтримано проект про повідомну реєстрацію колективних договорів та змін і доповнень до чинних колективних договорів. З цього питання доповів начальник управління праці та соціального захисту населення Сергій Білас.

Виконавчий комітет  розглянув ряд питань про надання адрес об’єктам нерухомого майна, які є власністю Міністерства Оборони України,  встановлення тимчасових гаражів та питання благоустрою міста.

Насамкінець виконавчий комітет розглянув питання про організацію в місті Шепетівка чергових призовів громадян України на строкову службу у 2019 році та затвердив склад комісії з розгляду питань, пов’язаних з відключенням споживачів від мереж централізованого теплопостачання.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів