Шепетівська міжрайонна прокуратура провела перевірку за фактом спроби суїциду школярки

Автор Р. Сафроняк 10 вересня 2012, 14:46
Окремі засоби масової інформації повідомляли про спробу покінчити з життям шістнадцятирічної школярки в Михайлюцькій ЗОШ Шепетівського району.
Так, шостого вересня у Михайлюцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів дівчина 1996 року народження під час учбового процесу скоїла спробу самогубства. Учениця навмисно пошкодила зап’ястя руки та вистрибнула з вікна другого поверху приміщення школи.
Водночас, як встановлено прокурорською перевіркою 06.092012 К., 21.07.1996 року народження, була відсутня на другому уроці. Однак, педагоги не поцікавились причинами її відсутності і не вжили заходів до встановлення її місцезнаходження.
Крім того, остання за місцем навчання характеризується посередньо, схильна до незадовільної поведінки в навчальному закладі та пропусків уроків без поважних причин. Вказане залишилось поза увагою педагогічного колективу школи. Не проаналізовано також причин такої поведінки неповнолітньої, не вивчено умов проживання К. та відносин в сім’ї, не вжито будь-яких заходів до попередження даного випадку.
Внаслідок вказаної події К. на даний час перебуває на лікуванні в травматологічному відділенні Шепетівської ЦРЛ.
За результатами перевірки міжрайонним прокурором порушено дисциплінарне провадження відносно керівництва школи.
Шепетівським міськвідділом внутрішніх справ проводиться перевірка в порядку ст. 97 КПК України, хід якої прокуратурою взято на контроль.
0
репостів
0
репостів