У чотирьох школах Шепетівки призупинено навчання

Автор 12 листопада 2018, 18:44

12 листопада відбулось позачергове засідання виконавчого комітету. Про його рішення повідомив відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради.

Члени виконкому розглянули питання щодо тимчасового призупинення освітнього процесу в ЗОШ № 1 (крім філії початкової ланки в ДНЗ № 11), ЗОШ № 4, СЗОШ № 2, НВК № 2 «ЗОШ-гімназія». Рішення про призупинення навчання в цих школах  було прийнято через загрозу зниження тиску газу у місті Шепетівка до 0 та затримку в запуску вже під’єднаних модульних котелень.

Отож, було вирішено призупинити освітній процес  з 13 листопада 2018 року  і до стабілізації ситуації. Про тривалість перерви у навчанні буде повідомлено додатково.

Також учасники засідання затвердили порядок забезпечення проїзду учнів до закладів загальної середньої освіти міста відповідно до міської програми «Шкільні перевезення» на 2018-2020 роки. Цим рішенням виконавчий комітет зберігає вартість разового проїзду одного учня до школи на рівні 2 гривень від встановленого тарифу. 3 гривні — різниця від повної вартості проїзду буде відшкодовуватися з міського бюджету.

Також розглянули проект рішення про повідомну реєстрацію колективного договору, питання благоустрою міста тощо.

0
репостів
0
репостів