У парку таборувались діти соціально незахищених категорій

Автор К.В.Купрацевич 02 червня 2018, 07:31

Службою у справах дітей Шепетівської міської ради з нагоди Дня захисту дытей було організовано традиційний туристичний похід для 50 дітей соціально незахищених категорій у паркову зону.

Спільними зусиллями працівників служби у справах дітей, тренерів ДЮСШ Іванюка М.М. та Гудими В.І., працівників сектору ювенальної превенції Шепетівського відділу поліції Семенюк О.І. та Карася В.В.  дітям було організовано різноманітні спортивні конкурси, естафети, веселі старти, їх навчали складати та розкладати туристичну палатку. Потім на дітвору чекала смачна,  зварена на вогнищі, гречана каша та солодкий стіл. А загалом для всіх 140 дітей-сиріт та дітей,  позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах і перебувають на обліку служби, було вручено солодкі подарунки, а також усі вони мали змогу безкоштовно кататися на атракціонах парку. Зазначені заходи відбулися завдяки підтримці депутатів Шепетівської міської ради та міського голови Полодюком М.І. відповідно до міської Програми соціального та правового захисту дітей «Діти Шепетівки».

Щиро вітаємо усіх шепетівчан з цим теплим та прекрасним святом. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб вони щохвилини були радісними та щасливими.  Немає більшого щастя, аніж їх посмішки.  Віримо, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо. Зичимо Вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, мирного неба, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.

0
репостів
0
репостів