Юні шепетівські танцюристи привезли нагороди із обласного огляду-конкурсу

Танець – це життя, це справжні почуття і хвилюючі емоції, які  відчули учасники та глядачі обласного огляду-конкурсу хореографічних колективів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів «Розмай-2018». Відбувся огляд-конкурс 14 травня 2018 року у Хмельницькій обласній філармонії.

Організатором огляду-конкурсу є Хмельницький обласний науково-методичний центр культури і мистецтва. Цьогорічний «Розмай» проводився за номінаціями «Сучасна хореографія» та «Спортивно-бальна хореографія» (ансамблі, солісти та малі форми) і за чотирма віковими категоріями. В ньому взяли участь 49 виконавських одиниць, а це біля 800 учасників.

Учасники огляду-конкурсу продемонстрували достойний рівень виконавської майстерності, високу сценічну культуру, цікаві за жанрами та композиційною будовою хореографічні роботи, які порадували як журі конкурсу, так і учасників та глядачів. Конкурс видався щедрим на приємні відкриття та  заслужені нагороди. Члени журі високо оцінили виступи  учнів мистецьких шкіл області.

У но­мі­на­ції «Су­час­на хо­ре­ог­ра­фія» в мо­лод­шій ві­ко­вій ка­те­го­рії та в категорії "Дебют" 1 місце здобув хо­ре­ог­ра­фіч­ний ко­лек­тив «Ра­дість» Ше­пе­тівсь­кої ди­тя­чої му­зич­ної шко­ли.

Батьківський комітет щиро вдячний керівнику Камфорович Л. К. за роботу з  дітьми та пережите неодноразово відчуття гордості.

За матеріалами управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької облдержадміністрації та Оксани Таган

Відео

0
репостів
0
репостів