У Шепетівському професійному ліцеї відкрили тир

Автор 19 грудня 2017, 23:08

15 грудня в Шепетівському професійному ліцеї відбулося урочисте відкриття стрілкового тиру завдяки активній участі та перемозі працівників навчального закладу в третьому конкурсі мікрогрантів від ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли».

Урочисте відкриття розпочалося в актовому залі під гаслом «ВИ НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИТЕСЬ СОЛДАТАМИ», на якому присутні «прогорнули» сторінки історії становлення незалежності України та згадали усіх учасників бойових дій від козаків до ветеранів Другої світової війни, від воїнів афганців до сьогоднішніх героїв – бійців АТО.

Під час свята співали гімн України, вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих воїнів.

Представник народного депутата Ірина Топчій разом із головою клубу воїнів афганців В.М.Окорським перерізали символічну стрічку.

Свято продовжилося у тиру змаганням із стрільби між учнями групи № 104, навчання котрих іде з посиленою військовою та фізичною підготовкою. Перший постріл було надано представнику народного депутата Ірині Топчій.

Вважаємо, що відкриття тиру стане наступним етапом створення комплексу спортивних об'єктів на базі ліцею і дозволить залучити більшу кількість підлітків, у тому числі й тих, які потрапили у важку життєву ситуацію, до занятть військово-прикладними видами спорту, захистить їх від впливу вулиці, сприятиме соціалізації молоді, виховання у них цивільних якостей, патріотизму, толерантності, підготовки учнів до служби в армії.

Так повідомили на сайті освітнього закладу

0
репостів
0
репостів