Рятувальники провели громадську акцію

Автор 27 вересня 2016, 18:43
25 вересня, у рамках святкування Дня міста, шепетівські рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Про це повідомив Шепетівський  районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Цього дня рятувальники нагадали присутнім вимоги правил безпеки життєдіяльності, яких необхідно дотримуватись у повсякденному житті, аби не потрапити в біду.

Разом з батьками на захід завітали й діти. Їм вогнеборці розповіли про нелегку та героїчну професію рятувальника, відповіли допитливій малечі на безліч запитань. Крім того, дітлахи з цікавістю оглянули пожежну техніку, ознайомились із аварійно-рятувальним обладнанням, а усі бажаючі змогли приміряти каски та захисний одяг пожежних і, звісно ж, зробити фото на згадку.

В атмосфері піднесеного настрою, який усім присутнім створили працівники ДСНС, діти разом із батьками провели свій час цікаво та з користю. Тож сподіваємось, що та цінна інформація, яку вони почерпнули під час спілкування з рятувальниками, оберігатиме їх у житті і придасть впевненості у своїх діях в екстремальних ситуаціях.
Останнє редагування 27 вересня 2016, 19:03
0
репостів
0
репостів