Проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання

Автор 09 квітня 2012, 19:16
24 та 31 березня 2012 року в НВК№2 проводилося пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Пробне тестування відбулося з метою особистісного вимірювання готовності абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання з таких предметів, як: українська мова і література, біологія, фізика, всесвітня історія, іноземна мова, хімія, математика, історія України, географія.
 Під час пробного зовнішнього оцінювання майбутні абітурієнти мали можливість ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього тестування, з рівнем складності, змісту і обсягу тестових завдань, зі структурою тестового зошита, формою бланків та з правилами заповнення бланків типу А, Б; стандартизованими тестами, що відповідають вимогам програм ЗНО з відповідних предметів та специфікаціям тестів 2012 року.
       Крім того, кожен учасник мав можливість самостійно розрахувати час на виконання того чи іншого завдання, що допоможе швидше справитися із тестами під час основної сесії ЗНО.
        Явка учасників пробного зовнішнього оцінювання становить:
        24 березня – 274 учнів із 293 зареєстрованих учасників – 94%;
        31 березня – 157 учнів із 169 – 93%.
        Для кожної особи, яка реєструвалася для участі у пробному незалежному оцінюванні, на сайті ВРЦОЯО створювалася персональна інформаційна сторінка.
       Учасники пробного зовнішнього оцінювання до 10 квітня 2012 року мають можливість оцінити свій рівень знань, тобто дізнатися місце свого результату (рейтинг) серед результатів інших учасників пробного тестування (отримати результати тестування за шкалою 100-200 балів), вказавши логін і пароль на своїй персональній сторінці.
         Така унікальна послуга цього року надається вперше. Дізнавшись свій рейтинг після пробного тестування, майбутній абітурієнт зможе ефективно скоригувати свою підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року.
         Результати пробного ЗНО не використовуються для проведення конкурсу під час вступу до вищих навчальних закладів.
         Пробне тестування у Шепетівці пройшло організовано, без порушень правил його проведення.
0
репостів
0
репостів