Пожежники влаштували для учнів НВК №3 екскурсію

Автор 31 травня 2016, 16:34
30 травня рятувальники 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка влаштували День відкритих дверей. Вони запросили в гості учнів навчально-виховного комплексу №3 Шепетівки. Про деталі повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
Під час зустрічі співробітники ДСНС пояснили школярам, як слід себе поводити під час пожежі, розповіли про небезпеку поводження з електрикою, а також ознайомили з побутом чергового караулу та продемонстрували рятувальну техніку.

В ігровій формі діти засвоїли багато корисної інформації. Хлопчики і дівчатка наввипередки відповідали, за яким номером слід викликати пожежних, а ще вчилися правильно діяти у небезпечних ситуаціях. А на завершення усі змогли сфотографуватися біля автомобілів з рятівниками. Найспритніші дітлахи встигли навіть відчути себе водієм пожежного автомобіля, сівши за кермо. Усі отримали вдосталь позитивних емоцій. А головне – діти усвідомили, що у багатьох випадках саме від їхніх знань, навичок та умінь залежить життя і здоров’я.
0
репостів
0
репостів