Юні шепетівські журналісти стали лауреатами міжнародного фестивалю-конкурсу

Автор Рула Світлана 23 травня 2016, 19:34
20-22 травня вихованці Школи лідерів Шепетівки стали лауреатами 14-го Міжнародного фестивалю-конкурсу "Прес-весна на Дніпрових схилах", який проходив у Києві. На фестивалі шепетівчани представляли свій телефільм "Нове покоління-П", учнівський блог, літературний твір , фоторепортажі.
За результатами відбіркового туру автори робіт були запрошені о участі у фестивалі. Конкурсні завдання полягали у проходженні трьохгодинного журналістського квесту та створення фоторепортажу.

Наша команда лідерів у складі Петровської Аліни, Динисюк Аліни, Ліпчук Дарини, Троц Каріни, Лівренюк Наталії, яку очолювала Войтюк Анна зайняла ІІІ місце за проходження квесту та ІІ за фоторепортаж.

Фестиваль юнкорів проходить у не зовсім звичному форматі - його учасники всі три дні беруть участь у майстер-класах, тренінгах, прес-конференціях.

Школа лідерів вже вдруге стала його учасником, у 2015 році виборовши третє місце у номінації телефільм серед 3000 тисяч претендентів. Фестиваль гартує молодь, яка у майбутньому хоче присвятити себе журналістиці. Він об'єднує талановитих та закоханих у цю професію.

Останнє редагування 23 травня 2016, 21:07
0
репостів
0
репостів