Стала відома дата завершення карантину в освітніх закладах міста

Автор 28 січня 2016, 21:27
Сьогодні, на засіданні виконкому Шепетівської міської ради, стала відома дата відновлення навчально-виховного процесу в усіх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах міста.
Згідно рішення виконкому, 3 лютого у середу, діти підуть до освітніх закладів, де будуть доганяти навчальну програму, яку прогавили за час карантину. Як доповів начальник міжрайонного управління ГУ Держсанепідслужби у Хмельницькій області, головний державний санітарний лікар Шепетівського та Полонського районів Андрій Нечипорук, в лікарнях почали фіксувати спад випадків захворювання на ГРВІ, тобто епідемічна ситуація стабілізується.

Загалом від початку епідсезону й до 25 січня 2016 року включно ГРВІ було діагностовано в 5739 жителів Шепетівщини. У Хмельницькій області епідемічний поріг наприкінці минулого тижня також був перевищений у Славутському, Старокостянтинівському та ще восьми районах. Одні з найвищих показників спостерігаються й на Житомирщині, зокрема, в сусідньому з нами Новоград-Волинському районі.
Останнє редагування 28 січня 2016, 23:35
0
репостів
0
репостів