Рятувальники навчали школярів діям під час виникнення надзвичайних ситуацій

Автор 19 лютого 2015, 16:48
17 лютого співробітники Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області провели заняття із школярами та педколективами загальноосвітніх шкіл м. Шепетівка з питань дій населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій соціального та воєнного характеру.
Під час заходів рятувальники закликали людей уникати натовпу, не чіпати будь-які підозрілі предмети, адже терористи маскують вибухівку під побутові предмети та дитячі іграшки. А  у разі виявлення боєприпасів телефонувати за номерами «101» або «102. Також, рятувальники розповіли дітям про правила поведінки під час артобстрілу та оповіщення населення, зокрема, коли звучить сирена «Увага всім!». «Почувши сигнал, потрібно негайно увімкнути радіоприймач або телевізор. Вислухавши повідомлення, необхідно без паніки і метушні діяти у відповідності з отриманими вказівками», - зазначали фахівці ДСНС.

Наостанок лекцій рятувальники роздавали школярам тематичні пам’ятки з інформацією про порядок дій під час виявлення підозрілого предмету, виникнення надзвичайної ситуації та проявів терористичного акту.
0
репостів
0
репостів