Рятувальники провели профілактичні уроки безпеки

Автор 19 листопада 2014, 19:03
18 листопада рятувальники Шепетівщини завітали до місцевого дошкільного навчального закладу № 1 «Перлинка», а днем раніше провели для учнів загальноосвітньої школи № 4 урок безпеки. Дітям розповідали про правила пожежної безпеки у зимовий період, вимоги щодо правильної експлуатації електронагрівальних приладів, ознайомили з порядком використання первинних засобів пожежогасіння. Адже дуже важливо, щоб діти твердо знали, як правильно поводитися у різних надзвичайних ситуаціях, куди звертатися за допомогою у випадку біди.
А про можливості аварійно-рятувальної техніки та обладнання розповідали рятувальники 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка учням місцевої загальноосвітньої школи №7, яких запросили до себе на екскурсію. Школярам пояснили, що таке вогонь та яку загрозу він несе, розповіли, чим займаються вогнеборці, коли їх викликають за тривогою. Після завершення заходу всі з задоволенням фотографувалися на згадку.

Зустрічі сподобались не лише дітлахам. Схвально відгукуються про такі заходи і педагоги, адже безпосереднє спілкування їхніх вихованців із рятувальниками краще за будь-які розповіді чи книги та переконує дітей, що правил безпеки життєдіяльності дотримуватися зовсім неважко, а користь від них надзвичайно велика. У свою чергу рятувальники Хмельниччини надалі пропонують нові та корисні заходи, що запам’ятаються дітям та стануть для них важливим життєвим уроком.
0
репостів
0
репостів