Вчитель з Шепетівщини вийшов у півфінал премії Global Teacher Prize Ukraine 2024

Автор 14 серпня 2024, 13:43

Днями було представлено півфіналістів премії Global Teacher Prize Ukraine 2024. Це щорічна національна премія для вчителів-агентів змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Приємно, що у список 50 фіналістів потрапив і педагог з Шепетівщини.

Власюк Василь Васильович працює у Перемишельській гімназії Улашанівської сільської ради Шепетівського району. Школярам викладає українську мову і літературу та зарубіжну літературу.

“Попереду ще один важливий етап — 1 вересня ми оголосимо ТОП-10 фіналістів премії. Ім’я головного переможця стане відоме 5 жовтня, коли вся країна зможе побачити його або її в ефірі національного марафону. Переможець отримає мільйон гривень на реалізацію своєї освітньої мрії”, – кажуть організатори.

Ці освітяни — справжні агенти змін: сучасні, проактивні та натхненні. Вони, кажуть організатори, різні, але їх об’єднує любов до дітей і прагнення змінювати майбутнє України на краще.

Восьмий рік поспіль премія відзначатиме видатних українських вчителів та стане майданчиком для позитивних змін у їхньому житті. Головний переможець отримає 1 мільйон гривень для власного освітнього проєкту та вирушить у подорож на Світову премію Global Teacher Prize. Відзначатимуть також педагогів в окремих номінаціях.

Цьогоріч на конкурс було номіновано 2 059 педагогів з усієї України. З Хмельницької області на конкурс надійшло 133 заявки.

Нагадаємо, що у 2020 році судилківчанина Віталія Мушинського визнали кращим вчителем фізкультури в Україні

Global Teacher Prize Ukraine — щорічна національна премія для вчителів, котрі відзначились у позитивних змінах в освіті й суспільстві. Національну премію заснувала в 2017 році ГС «Освіторія» після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.

Останнє редагування 14 серпня 2024, 14:15
0
репостів
0
репостів