Судилківчанина визнали кращим вчителем фізкультури в Україні

Автор 04 жовтня 2020, 13:27

Щороку найпрестижніша національна премія Global Teacher Prize Ukraine нагороджує найкращих вчителів країни: новаторів, творців майбутнього та справжніх супергероїв нашого часу. Вчора на урочистій церемонії було нагороджено переможців у кожній з номінацій.

Це фінал щорічної національної премії. Усього  було близько 3 тисяч претендентів. 

Вперше на сцені Global Teacher Prize Ukraine нагороджували вчителя фізкультури. Ним став наш земляк Віталій Мушинський із села Судилків, Хмельницька область, Судилківський ліцей, ДЮСШ «Колос».

Фізкультура як шкільний предмет часто залишається недооціненою. Тому проєкт з розвитку спорту серед школярів JuniorZ започаткував традицію відзначати проактивних вчителів, які розвивають спортивні таланти.

Віталій Мушинський отримав грошовий приз та поїздку в Олімпійське містечко в Німеччині.

«Ми зробили головне — підняли дітей з лавок», — зазначив учитель.

1601796135

Під час нагородження на сцені Олександр Педан, засновник проєкту Junior, зазначив:

«У наших мріях фізкультура — гендерно рівна, інклюзивна, наповнена фаном та іграми. Найголовнішою складовою є вчитель, який впроваджує нові види спорту, говорить однією мовою з дитиною, ділиться досвідом з колегами»

Global Teacher Prize Ukraine — щорічна національна премія для вчителів, котрі відзначились у позитивних змінах в освіті й суспільстві. Національну премію заснувала в 2017 році ГС «Освіторія» після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.

Останнє редагування 04 жовтня 2020, 14:11

Відео

0
репостів
0
репостів