Судилківські ліцеїсти взяли участь у Національній руханці в вишиванках

Щорічно у третій четвер травня в Україні відзначають День вишиванки – міжнародне свято, яке покликане зберегти давні народні традиції українців. Із 2014 року – це особливий день, оскільки всі ці роки він символізує не тільки красу, щасливу долю та родинну пам’ять українського народу, а і його міць та незламність у відстоюванні власного  права жити вільно на своїй Богом даній землі.

Сьогодні, коли увесь світ одягнувся в український народний одяг, вихованці Судилківського ліцею стали учасниками Національної руханки в вишиванках «Дякуємо ЗСУ!». Патріотичну акцію ініціювала Українська федерація «Спорт заради розвитку» задля єднання українців та міжнародної спільноти в їхній підтримці захисників України  та незламного українського народу.

День вишиванки — прекрасний привід об'єднатися в любові до України. Судилківчани разом з усією країною в прямому етері Національної руханки «Дякуємо ЗСУ» хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв, співали український Славень та виконували вправи під знайомі з дитинства мелодії.

Останнє редагування 16 травня 2024, 19:33

Відео

0
репостів
0
репостів