Шепетівчани перезентували свої роботи на Всеукраїнському зльоті юних дослідників-природознавців

Автор 17 червня 2022, 17:22

З 6 по 10 червня 2022 року вихованці гуртка «Декоративне птахівництво» Шепетівського міського ЦЕНТУМ брали участь у Всеукраїнському зльоті юних дослідників-природознавців, організованого Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді.

Під керівництвом педагога Ковальчук А.О. учні взяли участь в науково-практичній конференції з дослідництва та перезентували власні дослідні роботи: «Дослідження життєвого циклу та факторів середовища, що впливають на поведінку папуг виду Корела (NYMPHICUS HOLLANDICUS) в умовах куточка живої природи» (Ковальчук Олександр), «Вплив міжвидового схрещування видів канарок на життєвість і розвиток гібридних пташенят» (Ковальчук Вероніка), «Вирощування екзотичної рослини Ківано (CUCUMIS METUCIFERUS) в умовах Хмельницької області» (Ковальчук Владислав).

Також гуртківці взяли активну участь у програмі зльоту яка передбачала опанування учнівською молоддю матеріалів освітнього, пізнавального профорієнтаційного характеру, проведення практикумів для кращого досліджування, спостереження в різних галузях, майстер-класи та цікаві лекторії про біорізноманіття. які розширили кругозір для подальшої роботи у дослідженнях.

Вітаємо вихованців, які з гідністю представили Шепетівщину на всеукраїнському рівні та нагороджені дипломами НЕНЦУМ МОН України! Висловлюємо подяку керівнику гуртка Альоні Ковальчук за підготовку дослідників-природознавців до участі у Зльоті та науково-практичній конференції. Бажаємо наснаги і подальшого невпинного руху вперед!

Шепетівський ЦЕНТУМ

0
репостів
0
репостів