У Шепетівській ЗОШ №1 для дітей-переселенців відкрили "Територію щастя"

Автор 29 квітня 2022, 11:02

У коридорах Шепетівської ЗОШ №1 знову чути дитячий сміх, веселі розмови, дзвінкі пісні. Адже днями відбулося відкриття Волонтерського освітнього центру "Територія щастя" для дітей, батьків, що тимчасово змушені були переїхати з рідних містечок у Шепетівку.

Директор Наталія Собчук познайомила з роботою центру та життям ЗОШ 1 в цілому. Вчителі-волонтери Ірина Собчук, Ольга Федорчук, Ірина Рибій, Ніна Лясковська та медична сестра Майя Барон зробили цікаву рекламу своїх освітніх секцій.

З шкільним психологом Катериною Радченко виконали багато цікавих вправ і навіть створили справжній оркестр з дитячими брязкальцями. Танцювали та від душі флешмобили з Олексієм Шуляковим та дівчатками-чирлідерами.

Із захватом слухали душевне виконання пісень від учениць 10-Б класу, під керівництвом Лілії Гасюк та Діани Артемчук.

Словом все було щиро, атмосферно, весело. Діти, батьки вийшли зі школи у гарному настрої. Безмежно дякуємо за підготовку та організацію заходу всіх, хто долучився.

Планується багато нових цікавих і корисних активностей, про які можна буде дізнатися із сайту школи, переглянувши буклет із плануванням роботи ВОЦ "Територія щастя". Найцікааіше чекає дітей, їх батьків у кожен четвер, адже саме в цей день почергово відбуватимуться тренінги, заняття з медичної підготовки, STEM- переви, музичні руханки, засідання мовного клубу, кіноклубу Docuclub із зустрічами з цікавими людьми, робота в мистецькій студії - чаювання з пензликом, спортивні майстер-класи, змагання та багато іншого, цікавого, корисного, розвиваючого. І так - щочетверга!

В інші ж дні, за розкладом, учителі-волонтери запрошують в освітній ХАБ «Плекаймо українську мову», на онлайн-курси із вивчення англійської мови, основ програмування.

0
репостів
0
репостів