У Шепетівці робитимуть швидкі тести на виявлення антигену коронавірусу

Автор 03 липня 2021, 14:20

Шепетівський міськміжрайонний відділ ДУ «Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» з 7 липня 2021 розпочинає проведення нового виду діагностичних досліджень на COVID-19 - швидкі тести на виявлення антигену коронавірусу.

Для проведення дослідження потрібно здати мазок із носа (обов’язкова наявність документу, що засвідчує особу). Результат отримуєте через 15-20 хвилин. Вартість послуги 302 грн. 70 коп.

Відбір біоматеріалу проводять кваліфіковані фахівці установи за адресою: м. Шепетівка, вул. Валі Котика, 70 (понеділок – п’ятниця: з 9.00 до 14.00; в суботу, неділю та в неробочі години звертатися за контактним телефоном: (067) 257 17 97).

Оплата за проведення тестувань проводиться згідно наданого рахунку, який Вам видають перед відбором біоматеріалу в лабораторії після написання заяви та підписання відповідного договору про надання медичної послуги громадянину. Оплатити послугу можливо в будь-якій банківській установі, а також – скористатись послугами інтернет-банкінгу (наприклад: «Приват-24»). Перед отриманням бланку результату, необхідно пред’явити оригінал документа (платіжку), що підтверджує оплату.

В разі необхідності (за бажанням замовника послуги), протокол (результат лабораторного дослідження) надається з офіційною печаткою установи, QR-кодом та з дублюванням протоколу досліджень англійською мовою. Вищевказаний протокол (результат лабораторного дослідження) дійсний при здійсненні туристичних поїздок, в тому числі при перетині державного кордону. Видача оригіналів протоколів проводиться на місці в лабораторії.

0
репостів
0
репостів