За січень коронавірусом інфікувалось на 27,1% менше людей, ніж в грудні

Автор 01 лютого 2021, 13:34

Ось і закінчився перший місяць нового 2021 року, проте пандемія коронавірусної хвороби, на жаль, ще не закінчилася. Незважаючи на певне зниження кількості нових випадків в січні (в порівнянні з груднем 2020 року кількість лабораторно підтверджених випадків знизилася на 27,1%), розслаблятися ще зарано.

Зниження кількості нових випадків в першу чергу повёязане із введенням локдауну в Укрраїні в період з 8 по 25 січня.

Загалом в січні 2021 року на Шепетівщині зареєстровано 121 лабораторно підтверджений випадок захворювання. З них 45 пацієнтів потребували стаціонарного лікування.

Серед міського населення виявлено 91 випадок захворювання, в тому числі захворіло 2 дітей та 7 медичних працівників. Також зареєстровано 1 летальний випадок (чоловік 1953 р.н.).

Серед жителів Шепетівського району виявлено 30 випадків коронавірусної хвороби, в т.ч. 1 медичний працівник. В розрізі населених пунктів захворюваність виглядає наступним чином:

  • Михайлючка,Красносілка - по 3 випадки;
  • Велика Рішнівка, Велика Медведівка, Городнявка, Білопіль, Городище, Устянівка, Брикуля - по 1 випадку;
  • Гриців, Мокіївці - по 4 випадки;
  • Судилків - 9 випадків.

Вчергове закликаємо Вас дотримуватися елементарних протиепідемічних правил, адже прості речі рятують життя. При виникненні перших проявів захворювання не займайтеся самолікуванням та звертайтеся до сімейного лікаря.

Шепетівський міськміжрайонний відділ ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ України»

Останнє редагування 01 лютого 2021, 13:39
0
репостів
0
репостів