Медичний працівників Шепетівки привітали з професійним святом

Автор 17 червня 2020, 21:50

17 червня, напередодні професійного свята — Дня медичного працівника в Центральній районній лікарні відбулись урочисті заходи. Привітати медиків прийшли секретар міської ради Микола Кикоть, голова райдержадміністрації Юрій Басюк та голова районної ради Петро Дзяворук.

Міський голова Михайло Полодюк привітав медпрацівників Шепетівської центральної районної лікарні та Шепетівського Центру первинної медико-санітарної допомоги» Шепетівської районної ради з професійним святом.

Михайло Іванович зазначив, що від початку пандемії коронавірусу, завдяки злагоджденій роботі міста, району та благодійників вдалося організувати правильний забір аналізів, забезпечити медичних працівників засобами захисту та взяти під контроль ситуацію у місті із захворюваністю та уникнути поширення вірусу.

Міський голова побажав учасникам заходу здоров’я, успіхів, наснаги, домашнього затишку та миру.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, почуття відповідальності за життя людей та з нагоди Дня медичного працівника міський голова відзначив Почесними грамотами Шепетівської міської ради та подарунками працівників медичних закладів Шепетівки.

Також з вітальним словом до присутніх звернулися головний лікар Центральної районної лікарні Валентина Савчук, головний лікар ШЦПМСД Андрій Нечипорук, керівники районної державної адміністрації та районної ради. До свята долучилися депутати Хмельницької обласної ради, благодійники та представники місцевих ЗМІ.

День медичного працівника в Україні відзначається кожну третю неділю червня. Святкують його не тільки лікарі та медсестри, але й усі працівники галузі охорони здоров’я України.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів