Двоє прихожанок Городищенського монастиря мають позитивні ПЛР-тести на COVID-19

Автор 16 травня 2020, 10:21

Сьогодні вранці міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації повідомив про зареєстровані 2 нові випадки інфікування коронавірусом шепетівчанок, які були прихожанами Городищенського монастиря.

Ще вчора виявили літню шепетівчанку, у якої проявились симптоми коронавірусної хвороби COVID-19, експрес-тест взятий у неї показав позитивний результат. Пенсіонерка відвідувала Городищенський монастир і уже сьогодні за результатами ПЛР-тестування підтвердили у неї коронавірусну хворобу. Наразі жінка перебуває на лікуванні у Хмельницькій інфекційній лікарні.

Крім неї, штаб сповістив про ще одну інфіковану жінку з COVID-19, яка також була в монастирі. Вона лікується амбулаторно.

Міським штабом із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації встановлено по нових випадках зараження 42 контактні особи.

Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації закликає шепетівчан, у зв’язку із тим, що у Городищенському монастирі виявлені хворі на коронавірус  COVID-19 і представники Шепетівських церков контактували із священнослужителями Городищенського монастиря, максимально обмежити спілкування, дотримуватися дистанції та правил карантину.

Існує велика загроза поширення коронавірусної інфекції у місті.

Тож, на сьогодні маємо в Шепетівському районі 25 лабораторно підтверджених випадків, з них 7 вже одужало (в тому числі 2 дітей), також 2 летальні випадки.

Відразу 14 зареєстровано протягом останньої доби - 13 контактних осіб по монастирю та 1 людина при тестуванні пневмонії.

Останнє редагування 16 травня 2020, 10:37
0
репостів
0
репостів