Надіслано статті для розміщення на інформаційних ресурсах територіальних громад району, розроблені пам’ятки як для операторів ринку, так і для громадян щодо дотримання основних технологічних та гігієнічних вимог при зберіганні харчових продуктів - «Поради підприємцю щодо поводження з харчовими продуктами у випадку вимкнення електропостачання» та «Запобігти харчовим отруєнням: поради Держпродспоживслужби та МОЗ.
Проводиться роз’яснювальна робота в закладах роздрібної торгівлі та на агропродовольчих ринках, при виявленні недоліків та фактів недотримання температурних режимів виноситься усне застереження та повторно здійснюється моніторинговий огляд щодо їх усунення.
В окремих закладах торговельних мереж м. Славути були встановлені факти торгівлі морозивом, яке було в процесі розмерзання і повторного заморожування, та втратило форму.
На сільськогосподарському ринку м. Славута, оператором ринку викладена і непродана заморожена рибна та м’ясна сировина, яка також могла бути повторно заморожена.
Підприємцям вказано на виявлені порушення та взято до контролю, для недопущення надалі виявлених порушень.
Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області