У шепетівській лікарні розповіли про зміни у травматологічному відділенні

Автор 25 серпня 2023, 13:42

За останні роки травматологічне відділення КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» значно змінилось, покращилась матеріально-технічне оснащення, відповідно і якість надання медичної допомоги. Детальніше про зміни розповіли на сторінці медичного закладу.

На сьогоднішній день травматологічне відділення – це добре оснащений підрозділ нашої лікарні, який  володіє сучасним обладнанням та використовує провідні технології лікування, забезпечуючи широкий спектр послуг.

Тут виконуються майже всі оперативні травматологічні втручання та впроваджуються нові сучасні методи оперативного лікування, такі як артроскопія колінного суглоба, ­­­­­­­­­­­­­­ ендопротезування  кульшового суглоба, всі види металоостеосинтезу переломів верхніх та нижніх кінцівок, надається кваліфікована та безперервна допомога хворим.

Відділення включає в себе операційний блок, оснащений сучасним обладнанням, завдяки чому наші фахівці мають можливість виконувати оперативні втручання через мінімальний доступ, з використанням ендоскопічних інструментів і рентгенологічної візуалізації. Такі операції відрізняються високою ефективністю, низькою травматичністю та мінімальним ризиком виникнення небажаних наслідків.

Травматологічне відділення Шепетівської багатопрофільної лікарні розраховане на 35 ліжок.

Прийом хворих здійснюється в плановому та ургентному порядку цілодобово.

У складі відділення працюють лікарі з вищою кваліфікаційною категорією та кваліфікований середній медичний персонал, який якісно надає медичну допомогу на різних етапах реабілітації та лікування.

Загалом це 7 лікарів ортопедів-травматологів, 10 сестер медичних та 8 молодших медичних сестер.

Очолює відділення  – лікар-ортопед-травматолог вищої кваліфікаційної категорії  Федина Михайло Ярославович.

Фахівці відділення надають  допомогу хворим з:

  • захворюваннями кістково-м’язевої системи
  • переломами та вивихами кінцівок;
  • переломами та забоями хребта;
  • ортопедичними захворюваннями (долонний фіброматоз, стенозуючий лігаментит, варусні та вальгусні викривлення кінцівок, корегуючі остеотомії);
  • доброякісними пухлинами (гігроми).

В умовах травматологічного відділення проводяться оперативні втручання з приводу переломів та вивихів опорно-рухового апарату, постійно розширюється спектр оперативних втручань з приводу ортопедичних захворювань.

За рік відділення надає допомогу близько 700 хворим з патологією опорно-рухового апарату та травмами,  з них близько 500 – оперативні втручання з приводу різних патологій кісткової системи.

При зверненні за медичною допомогою до травматологічного відділення КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня »  ви можете розраховувати на високопрофесійну допомогу наших спеціалістів, доброзичливе та привітне ставлення усього медичного персоналу, адже фахівці відділення керуються принципами індивідуального підходу до кожного пацієнта, персонально підбираючи методики лікування у кожному окремому випадку.

0
репостів
0
репостів