На Шепетівщині продовжується стрімке зростання захворюваності на COVID-19

Автор 13 березня 2023, 16:34

На Шепетівщині протягом тижня виявлено 50 випадків захворювання на COVID-19 (на 31% більше, ніж попереднього тижня), з них три дитини. З загальної кількості захворівших 6 потребували госпіталізації.

Загалом за минулий тиждень одужали 33 особи. Летальні випадки на щастя не реєструвалися.

Що ж до ситуації у Шепетівській громаді, то за минулий тиждень на COVID-19 захворіло 36 осіб (35 жителів міста Шепетівка та 1 мешканець Пліщина), в тому числі 3 дитини. 6 пацієнтів госпіталізовані.

У Судилківський громаді за минулий тиждень виявлено 5 випадків COVID-19 – 3 жителі села Судилків, по одному Городище та Серединці.

У Михайлюцькій громаді протягом минулого тижня зареєстровано 6 випадків COVID-19 – 4 жителі села Городнявка та по одному жителю сіл Михайлючка та Романів.

У Грицівській громаді протягом минулого тижня зареєстровано 2 випадки COVID-19 – по одному жителю Грицева та Корпилівки.

У Ленковецькій громаді за минулий тиждень виявлено 1випадок COVID-19 – житель Чотирбок.

Щоб запобігти поширенню хвороби одягайте маски у громадському транспорті та місцях масового перебування людей, дотримуйтеся соціальної дистанції, регулярно мийте руки та користуйтеся дезинфекційними засобами. При погіршенні стану здоров`я - одразу звертайтеся до лікарі і за жодних обставин не займайтеся самолікуванням! Найкращим захистом від важкого перебігу COVID-19 та ускладнень є вакцинація. Вакцинація = захист!

Шепетівський районний відділ ДУ «Хмельницький ОЦКПХ МОЗ»

0
репостів
0
репостів