Розділ Культура

Шепетівчани повернулись із міжнародного конкурсу талантів у Болгарії

Автор 10 вересня 2021, 12:44

Народний аматорський ансамбль української пісні Шепетівського міського будинку культури «Колорит» повернувся додому з Міжнародного конкурсу «Таланти 21 століття», що проходив у Болгарії. З 4 по 9 вересня у конкурсі брали участь 40 колективів з України та Болгарії.

Єдиний колектив із Хмельниччини «Колорит» презентував наше місто у День знайомства із піснею «Про Шепетівку». Наступного дня, у конкурсній програмі прозвучало три твори колективу: «Соловей», «Сурадель» та «Ой, у полі стоїть верба».

Виступи оцінювало професійне журі у складі українських та болгарських заслужених митців. Підсумком фестивалю були святкова хода, потім гала-концерт за участі кращих колективів, де наш «Колорит» виконав попурі «Лісапет» та екскурсія в м. Балчек в ботанічний сад маєтку Королеви Марії, апогеєм якої стало спільне виконання Гімну України всіма колективами.

У підсумку шепетівський аматорський ансамбль здобув 2 місце. Щасливі та натхненні Колоритчани повернулися додому і вже мають пропозиції і плани щодо наступних фестивалів та конкурсів.

0
репостів
0
репостів