Розділ Культура

У Шепетівці знову запрацює ярмаркове містечко

Автор 09 грудня 2020, 10:55

Днями в рамках підготовки до новорічно-різдвяних свят в Шепетівці відбулась зустріч із підприємцями та громадськими активістами міста.На ній посадовці обумовили можливості облаштування новорічного ярмарку, який започаткували минулого року.

“Звичайно, цього року, враховуючи пандемію коронавірусу та карантинні обмеження, ми не передбачаємо масштабних концертів. Спеціальних зібрань дітей чи масових гулянь — не буде. Бо це насамперед питання безпеки. Але будьмо відвертими, зараз наше місто особливо не виділяється яскравістю кольорів та новорічним настроєм. Тож ми не можемо взагалі позбавити людей різдвяно-новорічної атмосфери”, — пояснив під час зустрічі Віталій Янушевський, заступник Шепетівського міського голови.

Підприємці погодились працювати на ті ж умовах, що і минулого року. Відкриття відбудеться на День Святого Миколая.

Цьогоріч одним із ключових пунктів обговорення стало дотримання карантинних вимог та створення безпечного святкового середовища в умовах пандемії.

“Тогорічні вуличні ілюмінації ми плануємо встановити знову. Лише цифри 2020 оновимо на 2021. Задекоруємо на площі фотозону. На жаль, вже не встигаємо доповнити наявний реманент новими елементами, бо у бюджеті цього не було передбачено. Але обов’язково заплануємо такі витрати на наступний рік. Зараз же мусимо виходити з тих можливостей, які маємо. Проте все ж обіцяємо для містян новорічний сюрприз”, — повідомила Галина Безкоровайна, заступниця Шепетівського міського голови.

На завершення зустрічі чиновники закликали всіх підприємців міста долучитись до прикрашання міста до зимових свят.

0
репостів
0
репостів