Розділ Культура

Шепетівські театрали здобули призові місця на обласному конкурсі

Автор 08 жовтня 2020, 15:40

З першого липня по тридцяте вересня 2020 року в онлайн-режимі проходив І Відкритий фестиваль-конкурс аматорських театрів «Шарварок на Хмельниччині». Загалом заявки на участь подали 40 творчих одиниць у наступних номінаціях: драматичні вистави (театральні колективи та студії), драматичні вистави малі форми (театральні колективи та студії), циркові колективи, художнє читання та лялькові театри різних вікових категорій.

У фестивалі-конкурсі взяли участь не лише виконавці з Хмельниччини, судді мали змогу познайомитися з театральними колективами Полтавщини, Івано-Франківщини, Київщини, Львівщини та Закарпаття.

Наш колектив, а саме народний аматорський театр-студія “Браво” під керівництвом Галини Червінської теж спробували свої сили у конкурсі! І не дарма, бо отримали кілька призових місць. У номінації “Художнє читання”:

Вікова категорія 14 – 16 років:

  • 3 місце – Народний аматорський театр-студія «Браво» Шепетівського міського будинку культури (вистава «Квітневі чари»);
  • 2 місце – Народний аматорський театр-студія «Браво» Шепетівського міського будинку культури (вистава «Літо і дим»).

Та це ще не все, журі встановили спеціальні дипломи фестивалю конкурсу, та у номінації “Кращій режисер” відзначили керівника гуртка Галину Червінську! Вітаємо наших переможців та бажаємо їм побільше перемог та тільки натхнення!

За матеріалами Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва та Шепетівського будинку культури

0
репостів
0
репостів