Розділ Культура

Турнір знавців професій

Автор 17 квітня 2013, 01:42

12 квітня 2013 року в Хмельницькій обласній філармонії відбувся фінал "Турніру знавців професій" серед учнівських команд загальноосвітніх навчальних закладів Хмельницької області, організований Хмельницькою обласною службою зайнятості спільно з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації.

Захід проводився з метою створення сприятливих умов для задоволення потреб молоді у творчій самореалізації, організації змістовного та продуктивного дозвілля, сприяння професійному самовизначенню та свідомому вибору професії, популяризації актуальних на ринку праці професій та підвищення їх престижу.

У заході брали участь команди: «Новобранці» Хмельницької гімназії №2, «Маленька перерва» Великочернятинської ЗОШ Старокостянтинівського району, «Професіонали» Шепетівського НВК №1, «ОПА (оригінальні поліарбайтери)» Чемеровецького НВК та «ПроFi» Старокостянтинівської гімназії.

Найкращою в дотепних жартах та творчому підході до найважливіших аспектів вибору професії та ерудованістю, практичними знаннями про стан та тенденції ринку праці, виявилась команда «Професіонали» Шепетівського НВК №1. З чим і вітаємо наших юних земляків.

Відео

0
репостів
0
репостів