Розділ Культура

Актор Дмитро Хом’як і онук Степана Бандери - у Шепетівці провели спецпоказ фільму “Наші Котики”

Автор 05 лютого 2020, 12:39

Вчора, 4 лютого, у кінотеатрі «Starloft Cinema Cafe» торгового центру "Стратон" було людно. До Шепетівки завітав головний герой фільму “Наші Котики” Дмитро Хом’як разом з продюсером стрічки Степаном Бандерою, який до того ж є онуком лідера українських націоналістів Степана Бандери. Гості приїхали зі спецпоказом та можливістю поспілкуватися з глядачами.

У фойє закладу розмістили брендований банер. На його фоні шепетівчани не пропустили нагоди сфотографуватися з відомими зірками фільму “Наші Котики”.

“Я часто буваю у Шепетівці і дуже люблю своє рідне місто. Спершу у планах приїзду зі спецпоказом фільму не було. Але я не міг оминути свою Шепетівочку. Тому, практично в неділю зі Степаном вирішили організувати поїздку. Багато хто з нашої команди хотів приїхати на презентацію стрічки, але, на жаль, не вдалося. Проте я радий, що сьогодні у нас повна зала”, - такими словами розпочав зустріч з шепетівчанами наш земляк і головний актор стрічки Дмитро Хом’як.

IMG 0798

Після трансляції фільму гості провели вікторину і подарували глядачам сувенірну продукцію. А також відповідали на питання присутніх. На зацікавлення - чи планують далі подавати стрічку на кінофестивалі - продюсер фільму Степан Бандера зізнався:

“В залежності від того, як в Україні піде прокат фільму. Це нам дасть аргументи для того, щоб показати велику зацікавленість у стрічці. Звичайно, ми б хотіли подаватися, але це залежить від ваших відгуків. Тому запрошуємо у соціальних мережах ділитися враженнями і думками: критикуйте, захоплюйтеся, лайкайте. І обов’язково запрошуйте своїх друзів та рідних до кіно”.

IMG 0799

Сьогодні за розкладом у кінотеатрі «Starloft Cinema Cafe» останній день трансляції фільму “Наші Котики”. Проте озвучили можливість внесення змін адміністрацією закладу. Тож слідкуйте за анонсами і плануйте свої відвідини.

Останнє редагування 05 лютого 2020, 12:58
0
репостів
0
репостів